Som de fleste andre nettsider, benytter torshovkvartal7.no seg av informasjonskapsler (cookies).

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du åpner en nettside. For å kunne tilby best mulig brukeropplevelse vil vi sende ut informasjonskapsler til nettleseren din. Vi vil for eksempel ta vare på innstillingene du gjør på siden, lagre sesjonsinformasjon, hva du søker på, hente ut hvilken nettleser du bruker, ip-adresse og opplysninger om dato og tid for besøket ditt.

Torshovkvartal 7 bruker en WordPress plugin for å hente ut statistikk om hvordan våre besøkende bruker nettsiden vår for å kunne tilby best mulig brukeropplevelse for deg.

Ingen av opplysningene vi samler inn via informasjonskapsler om søk og klikk på nettsiden vil kunne knyttes til deg som enkeltperson.

Du kan lese mer om informasjonskapsler her.

Hvis du er beboer i gården og registrerer deg, vil vi også samle inn informasjon om ditt navn, epostadresse, postadresse og telefonnummer. Det er kun styret i Torshov Kvartal 7 som vil ha denne informasjonen, i tillegg til at det er lagret i den interne databasen til WordPress. Denne informasjonen lagres for at beboerne skal kunne logge deg på sider som er skjulte for andre enn beboere i gården, og for at vi raskt skal kunne sende deg e-post eller SMS om kritisk informasjon som anngår boretslaget (f.eks. ved lekkasjer eller ulykker). Selv om du registrerer deg med navn og adresse, vil vi ikke kunne overvåke hvordan du bruker bruker nettsiden eller hva du søker etter av informasjon.

Har du spørsmål om ditt personvern eller informasjonskapsler, kan du kontakte oss på styret@torshovkvartal7.no