Ny i Italiagården?

Aller først: Velkommen og hurra!

Vi håper du vil finne deg godt til rette og trives så godt som vi gjør! Nedenfor finner du noen kjappe råd for å komme i gang, og tips om hvor du skal finne svar på det du lurer på.

Beboergruppe på Facebook

Hvis du er på Facebook vil vi gjerne at du melde deg inn i den lukkede gruppen for beboere. Her kan du spørre naboer om tips, og få info fra andre om hva som skjer.

I tillegg har vi vår egen «sirkulær økonomi» i gården. Bli med i den lukkede gruppen Italiagårdens bytte- og gis bort-gruppe på Facebook

 

 

Nyhetsbrev

Sjekk fanen for nyheter for å få de siste oppdateringene fra styret. Her vil du bl.a. se info om viktige vedtak og prosesser, info om sosiale arrangementer – som den årlige fotballkampen mellom Italia og Frankrike på sensommeren hvert år, telttur i marka med barnefamilier, Halloween-verksted, sommerfest og tenning av julegrana.

Husleie

Erfaringsmessig kan det ta litt tid før  OBOS får sendt deg ny giro for husleie. Ikke få panikk! Og tar det for lang tid: send en e-post til vår forretningsfører og be om hjelp.

Kabel og dekoder

Husket forrige beboer å sette den igjen? Den tilhører nemlig Canal digital, og skal følge leiligheten.

Hvem kontakter jeg?

Sjekk menypunktet for «kontakt» ovenfor og siden for Styret (under «om oss»). Der ser du ansvarsområdene til den enkelte. Dessuten finner du bilder av oss, så du forhåpentligvis vil kjenner oss igjen når du går forbi. Stopp gjerne opp og slå av en prat!

Nyttige snarveier: