Velkommen til nye nettsider

Vi er glade for å lansere nye nettsider! Vi håper det vil gjøre det enklere å finne informasjon for beboere – og gi fremtidige naboer på jakt etter leilighet et innblikk i den fine gården vi bor i.

Vi er de første til å si: på tide! Som beboere vil ha merket, har ikke søkefeltet fungert på mange år.  Og sidene har heller ikke fungert på mobil. For etter at de forrige websidene ble laget har smarttelefonen endret måten også italiagårdens beboere bruker nettet. Derfor har vi lagt vekt på god ‘responsive design’  for både mobil og nettbrett.

Vi har skiftet plattform til WordPress, den mest utbredte på verdensveven. WordPress har god sikkerhet og funksjonalitet, er gratis og er dessuten enklere å bruke for oss som skal publisere innholdet. I dagens styre er det Cecilie og Arnt som vil stå for det meste av innholdet. I tillegg vil andre ha muligheter til eksempelvis å publisere arrangementer i kalenderen eller oppdatere enkelte undersider.

De fleste av sidene er åpne for alle på nettet, mens noe informasjon vil være lukket for beboere med pålogging (markert med et nøkkelikon: ? ). Det gjelder eksempelvis info som er sensitiv eller unødvendig for utenforstående å se (som adresselister, info om når håndverkere kommer i hvilken oppgang eller ‘ofte-stilte-spørsmål’ om pågående rehabilitering). Registrer deg for å få tilgang til disse sidene.

Nyhetsbrevene på e-post vil nå komme i en annen form enn som pdf-vedlegg og være koblet til info på nettsidene. Vi ønsker derfor å oppmuntre beboere til å melde seg på nyhetsbrevet for å få rask info når viktige ting skjer. Og når du melder deg på: fyll gjerne ut feltet for mobilnummer også! Slik kan vi nå beboere raskt med meldinger dersom det plutselig skulle begynne å brenne eller det ryker et rør.

 

Vår ‘husfotograf’ Thea Tønnessen har tatt de fleste av de fine bildene du finner på de nye nettsidene. Tusen takk!

På nettsidene finner du blant annet:

Websiden er designet av Thea Søfting, som driver det lille designbyrået It’s Thea Design samtidig som hun fullfører studier i interaksjonsdesign ved Universitetet i Oslo.

Cecilie og Arnt i styret har gjort jobben med å skrive nye og endre gamle tekster, og bestemt menystruktur, sidearkitektur og funksjonalitet sammen med Thea. Selv om det har vært lagt ned noen ukesverk på jobben, er ikke arbeidet ferdig. Vi vil derfor veldig gjerne ha hjelp og innspill fra beboere til å melde fra om feil, foreslå ny informasjon og komme med ønsker om fremtidig funksjonalitet.

Bruk gjerne den grønne knappen du finner her,  eller klikk på webmaster@torshovkvartal7.no-lenken som du finner i bunnfeltet på alle sidene.

Bilde av Thea Søfting

Thea Søfting i It’s Thea Design