Montering av Telia uke 16
Vi skifter snart nett- og tv-leverandør. Private avtaler for ekstra bredbåndshastighet og tv-kanaler kan sies opp på dagen. Dette må hver enkelt ordne med.

Telenor står som eier av den originale trådløse ruteren og tv-dekoderen. Beboerne må selv sørge for retur. Telenor sender ut ferdigfrankerte returkonvolutter. I konvolutten legges ruteren, dekoderen, fjernkontrollen og kablene som hører til. NB: Den hvite boksen som sitter fastskrudd på veggen skal bli stående

Vi oppfordrer alle beboere til å holde seg løpende orientert. Se Facebook, nettsider og etter hvert oppslag i oppganger. Montering til Telias Tv- og internett-tjenester vil skje i løpet av uke 16, fra 19. – 23. april.

Generalforsamling
Generalforsamlingen 27. mai holdes digitalt. Viktig at alle deltar. Største sak styret legger fram i 2021 er forslaget om oppussing av oppgangene. Ytterligere informasjon om saker og påloggingen kommer.

Sikring av sykkelskur
Nye innbrudds-sikre ståldører til sykkelskurene er bestilt. Nettingveggene på alle sykkelskur blir etter hvert forsterket med tre-tremmer.

Dugnad søndag 11. april
Pandemi-dugnad finner sted allerede til helgen 11. april. Containere vil blir satt ut torsdag 8. april. Se arbeidsoppgaver på oppslagstavlene.

Rydd oppganger og fellesarealer i kjeller! Styret blir til tider gjort oppmerksom på at det i oppgangene, og i fellesarealer i kjellerne, lagres og hensettes både «skrot» og annet. Vi henstiller til hver enkelt beboer å «rydde». Ting vil av vaktmester bli kunne fjernet uten advarsel. Brannsikkerhet, i lys av framkommelighet, har styrets største fokus.

Gamle sykler tar alt for mye plass! Vi gjentar til det kjedsommelige at sykler som ikke er i bruk fjernes. Barnevogner og annet barneutstyr som barna har vokst fra bør også fjernes, eller gjenbruks-overdras til andre.

Gartner
Gartneren er i full gang. Påse at barna respekterer blomster og busker og snart nysådd plen.

Hagemøbler
Vi har fått nye hagemøbler, det er bare å skru. Du finner dem i skuret nærmest Mastrupsgt 5. Nb: Ikke monter og still dem der hvor ny plen blir sådd.

7. april 2021
Torshov Kvartal VII
Styret

 

 

 

Bilde av ruter

Telenor ruter.