Eierløse sykler

I fjor høst ble det fjernet et stort antall eierløse sykler i forbindelse med dugnaden. Syklene har siden den gang stått i det nederste sykkelskuret i gården vår. Nå som loppemarked-sesongen nærmer seg, ønsker vi å gi bort syklene til Lilleborg skolekorps loppemarked som går av stabelen siste helgen i april. Så – hvis du savner sykkelen din og enda ikke har hentet den fra oppsamlingsskuret, så har du frem til torsdag 25 april å gjøre det.

Vårdugnad 21 april

Årets vårdugnad går av stabelen søndag 21 april kl 13-15. Vi klargjør gården for våren som er rett rundt hjørnet! Det vil bli hengt opp en liste med oppgaver som trengs å gjøres. Sykler vil bli markert med røde bånd i forkant av dugnaden. Dersom båndet på din sykkel ikke har blitt fjernet innen den 21 april, vil sykkelen bli flyttet til nederste sykkelskur. Etter dugnaden blir det servert pølser, brus og saft. Vi håper på bra oppmøte!

Lopper til loppemarkedet

Lilleborg skolekorps arrangerer loppemarked 27 og 28 april. I den forbindelse henter de lopper i Italiagården torsdag 25 april fra kl 17. Finn frem klær, utstyr, og annet som du ikke lenger har bruk for selv. Sted for å legge igjen loppene dine: ved portalen inn til Lillegården.

Lys i oppganger

I etterkant av fjorårets oppussing av oppgangene, ble det installert sterkere lys som en test i enkelte oppgaver. Tilbakemeldingene på testen var positiv og styret har derfor installert sterkere lys i alle røde oppganger. Totalt ni oppganger har nå fått sterkere lys.

Årsmøte 2024

Årets årsmøte (generalforsamling) finner sted tirsdag 28 mai kl 18. Sett av datoen i kalenderen og meld inn saker til styret (styret@torshovkvartal7.no) innen 1. april. Dersom du ønsker å delta i styre og stell, så oppfordrer vi til å melde din interesse til Valgkomiteen ved Tove Klinkenberg og Thea Hartmann.

Maling av dører

Vi minner om maling av inngangsdører. Som tidligere kommunisert skal maling av dører bli gjort gjennom felles dugnad. Styret har utarbeidet en oppskrift etter råd fra To Malere AS og Torshov Farge, basert på fargepaletten fra Koi Fargestudio. Her finner du informasjon om hvordan malingen gjennomføres.

Sikkerhetsforskriften

Sikkerhetsforskriftene ligger inne i borettslagets forsikringsvilkår på s. 19-22. En av paragrafene lyder: «Styret må årlig og skriftlig gi beboere informasjon om de gjeldende sikkerhetsforskrifter og konsekvensen av å ikke overholde disse». Vi ber derfor alle beboere orientere seg om sikkerhetsforskriftene.

Okseduellen

Avspark for den tradisjonsrike fotballkampen mellom Italiagården og Frankrikegården blir onsdag 21 august på Lilleborgbanen. Pokalen skal tas tilbake til sin rettmessige eier, så vi oppfordrer alle ivrige italienere til å starte oppkjøringen i god tid. Vi ønsker også å høre fra rytmiske beboere som kan bidra med koreografi til pauseunderholdningen!

Spørsmål til styret?

Styremedlemmene har ulike ansvarsområder og kan kontaktes direkte om disse. På websiden vår finner du en oversikt over hvem som har ansvar for hva. Du kan også nå styreleder Sofia Nagell på styret@torshovkvartal7.no eller på mobil +47 473 86 044.

Vi minner om at gårdens Facebook-gruppe ikke er en offisiell kanal for henvendelser til styret. I stedet ønsker vi at dere benytter epost slik at vi har god oversikt og dokumentasjon.

Vi ønsker alle en riktig fin vår – vi ses på dugnaden!

Hilsen Styret i Italiagården