Kjære beboere.

Vi har nå fått vite rekkefølgen for utskifting av vinduer. De begynner å måle opp vinduer allerede på fredag i Mastrupsgt 2, deretter Torshovgt 10A og B til uka, og videre med klokka rundt gården. Alle får et skriv i postkassen med nærmere tidspunkt om når de måler opp din leilighet.

Det er en stor fordel om beboere kan være hjemme, fordi dere vil få anledning til å melde fra om 3 ’tilvalg’:

type gerikt / innvendig list (enten glatt, profilert eller ingen list)
mulighet til å dele opp enkelte brede vinduer i to (for de som har delt av rom eller vil ha mulighet til dette senere). Ønsker dere dette, må dere betale et mellomlegg
valg om ekstra støydemping på vinduer som vender ut mot støyende gater (også mot et mellomlegg).
De som måler opp vil forklare dere dette nærmere, og også ha med lister slik at dere kan se hvordan de ser ut.

Beboere som ikke har anledning til å være hjemme, kan levere nøkler til Anne Johannessen (nestleder) i Torshovgt 10A (merket m navn og adresse / leilighetsnummer).

Etter at oppmålingen er ferdig i løpet av september, går vinduene i bestilling.

Selve utskiftingen av vinduer begynner ca. 6.-10 nov. i Mastrupsgt 2 og vil være ferdig i siste oppgang innen påske (før 23. mars). Før de begynner i din oppgang må beboerne ha ryddet plass til at arbeiderne kan komme til. Det betyr også at de må ha tilgang til kjellervinduer i boder. Dermed kan det være lurt å tenke på rydding og kasting i disse i god tid. Nærmere informasjon kommer i postkassene, i Facebookgruppa og på web. Beboere med brannvinduer vil også få nærmere informasjon om dette.

Styret håper på velvilje og at dere blir fornøyde med de nye vinduene.