Smaken av sommer
Bryggerilaget ringer grunnlovsdagen og våren inn med nytt brygg: rabarbrasirup, brygget på ny og egenkomponert oppskrift.
Slik blander du rabarbrabrus av sirupen
1 del rabarbrasirup + 3 deler sprudlevann eller farris.
Rabarbrasirup er også godt i kaker, desserter, mocktails og drinker.
Italiagårdens Rabarbrasirup er laget etter egen oppskrift med vann, rabarbra, sukker, jordbærpuré, ferskpresset sitron og lime.
Sirupen inneholder ingen konserveringsmidler, men er pasteurisert. Etter åpning bør den drikkes innen en uke og oppbevares kjølig.
Vi er spesielt stolte over å melde at Lille Ó Pub & Restaurant nå har rabarbrasirupen på menyen. Vår sirup er basis for den alkoholfrie drinken Rabarbra Streisand. Hvis du ikke allerede er fan av den gode menyen og beliggenheten til Lille Ó bør du benytte anledningen nå! Du finner dem på Lillo Gård (Sandakerveien 100a).
Zachariassen jernvarehandel på hjørnet av Hegermannsgate og Per Kvibergs gate hadde flasker til salgs, men er utsolgt nå…
Overskuddet fra salget går til drift og vedlikehold av beboerbryggeriet og til utvikling av nye oppskrifter.
Rabarbra Streisand
9 cl rabarbrasirup
12 cl ingefærøl
En skive lime
Rabarbra-gin
isbiter og en dæsj lime